Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

nieuws

Mig’s is gespecialiseerd in alcohol, en toch hebben we sinds kort een mooi aanbod non-alcoholische dranken samengesteld. “Wijn” en “gin”, en een fantastische Belgische creatie: de sprankelende Feliz (ja, met bubbels).

De lokale Brusselse brouwerij l’Annexe produceert niet-zoete, gefermenteerde drankjes die toch laag in alcohol zijn (+/- 2%) en die we… Meer


Aanmelden op onze Newsletter

LAUGH & LEARN

Onze wijndegustaties zijn eindelijk terug!  

 

Ze zullen enkel online en in het Engels plaatsvinden - want "echte" proeverijen zijn nog steeds niet toegestaan.  

Degustaties van sterke drank waren al online mogelijk en kenden een groot succes, maar bij wijn kampten we met organisatievragen: we konden u niet echt aanmoedigen om 6 flessen in één keer te openen, alleen thuis... 

Daarom bedachten we het volgende: u opent thuis in één keer 6 flessen...maar dan met een nieuw accessoire, de "Guardavino". Die voorkomt dat een geopende fles oxideert, zonder evenwel de smaak of het aroma van de wijn aan te tasten. Deze sprayflacon bevat een natuurlijk gas dat geen invloed heeft op het milieu of de gezondheid van de gebruiker. Elke fles kan tot 50 dosissen bevatten. U kunt daarmee tot 4 weken na opening van uw 6 flessen genieten! 

Voor de Laugh & Learn-wijnproeverijen verkopen wij dus een 6-pack 75 cl wijnflessen, en bij uw eerste bestelling wordt een fles Guardavino meegeleverd (ter waarde van 19,50 €). De totale kosten van de wijnbox en de proeverij bedragen 120 €.  

Net zoals bij de vorige wijnproeverijen blijven we gebruik maken van Zoom. Wij sturen u de dag voor de proeverij een link en een wachtwoord. De wijnpakketten kunnen tot één dag voor de proeverij worden afgehaald, maar als u kiest voor levering aan huis, hou er dan rekening mee dat we enkele dagen nodig hebben voor de verzending.  

De Laugh & Learn-degustaties voor sterke drank blijven ongewijzigd. De prijs bedraagt 30 € per pack van 6 x 3 cl proevers van de sterke drank voor de degustatie.  

Alle packs zijn te koop op onze website en kunnen ofwel geleverd worden (met een leveringskost) of opgehaald worden in de winkel. U kunt ook gewoon via e-mail bestellen: mig@migsworldwines.be

 

KALENDER

WIJN

Druivensoorten deel 1: een vergelijking van de best gekende en geliefde druivensoorten ter wereld.

-> Vrijdag 12 februari om 19u15

 

Druivensoorten deel 2: Er bestaan zoveel druivensoorten dat één degustatie niet genoeg is. Bijgevolg zullen we in deze degustatie een 6-tal minder bekende maar heel interessante druivensoorten ontdekken.

-> Vrijdag 26 februari om 19u15

 

Ongewoon Zuid-Amerika: Zuid-Amerikaanse wijnen zijn een vaste waarden geworden in de wijnwereld. Maar het continent heeft meer te bieden dan Argentijnse Malbec en Chileense Cabernet Sauvignon.

-> Donderdag 4 maart om 19u15

 

Eiland wijnen: Omwille van hun isolatie en geologische diversiteit, en dus hun unieke terroir, bieden eilanden heel ongewone en unieke wijnen.

-> Donderdag 18 maart om 19u15

 

 

Sterke Dranken

 

Geturfde Whiskies: Gerookt en karaktervol, aroma’s van kampvuur, assenbak, gerookte hesp! Dit is turf, en nog veel meer. Bent u een beginner of een getrainde liefhebber, het maakt niet uit. Turf laat niemand onverschillig. Dus, als uw smaakpapillen het aankunnen, vergezel ons voor deze straffe degustatie.

-> Donderdag 18 februari om 19u15

 

Whisky: een nieuwe golf van artisanale distilleerderijen: Het is een boeiende tijd voor whisky. Nieuwe merken groeien als paddenstoelen overal ter wereld. De meeste beginnen klein en maken al meteen topkwaliteit. Ontdek enkele nieuwkomers die echt de moeite zijn.

-> Donderdag 25 februari om 19u15

 

Rhum Agricole: puur rietsuiker sap!

-> Donderdag 11 maart om 19u15

 

Whiskey: Bourbon & Rye: Amerikaanse whiskey is veel gevarieerder dan men zou denken. Zowel Bourbon als Rye (gerst) whisky’s zitten in de lift. Er worden voortdurend nieuwe distilleerderijen opgericht. Ontdek waarom deze whisky’s zo aantrekkelijk zijn.

-> Donderdag 25 maart om 19u15

Mig's World Wines

Mig's World Wines
Charleroisesteenweg, 43
1060 Brussel

N° d'entreprise : BE 0461.827.589

Open van maandag tot zaterdag

van 11u00 tot 19u00

Telefoon: +32 (0) 2 534 77 03
Email : mig@migsworldwines.be


Facebook Mig's World Wines

De degustatie op zaterdag

No Saturday tastings for the moment. Sorry. - 07 January 2021

wine
map
*
free
shipping