Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

nieuws

De Beaujolais Nouveau is zonet aangekomen!En hij is niet alleen, jullie favoriete Belgische bubbles, de Ruffus van Domaine des Agaises, is ook net binnen. De Brut Blanc de Blancs en de « Brut Sauvage ». 

We hebben slecht beperkte hoeveelheden van onze Beaujolais, dus is het zoals gewoonlijk « first come,…				Meer
    

Aanmelden op onze Newsletter

LAUGH & LEARN

Laugh & Learnavonden zijn er weer... online!

Vanaf nu bieden wij u onze populaire Laugh & Learnavonden live online aan. Omdat we nog steeds geen “live” degustaties mogen geven, hebben we een manier gevonden om deze proeverijen bij u thuis te organiseren.

Om te beginnen bieden wij u gedistilleerde drankenproeverijen aan. Om praktische redenen zijn deze sessies voorlopig enkel in het Engels.

Om deel te nemen hoeft u alleen maar een proeverijpakket te kopen. Het pakket bevat 6 stalen, zodat u thuis een selectie van gedistilleerde dranken kunt proeven en een degustatiefiche. De link en het wachtwoord voor een Zoom-vergadering worden u later toegestuurd. We hebben ervoor gekozen om Zoom te gebruiken omdat het ons het beste lijkt voor die ontspannen sfeer en interacties waar we zo van houden te behouden. Er is niet veel nodig om deel te nemen aan een Zoom-meeting. Klik op de link om de app te downloaden. Test het misschien even op voorhand uit om op tijd alles klaar te hebben!

Er zijn een beperkt aantal pakketten beschikbaar, dus zoals gewoonlijk: first come, first served ! De prijs van de proeverij is 30 euro. Alle pakketten zijn te koop op onze website en kunnen worden geleverd (met leveringskosten) of opgehaald in onze winkel. U kunt ook gewoon bestellen via e-mail: mig@migsworldwines.be.

De flessen zijn recycleerbaar. Om het milieu te respecteren, vragen wij u, in de mate van het mogelijke, om uw lege flessen na de proeverij terug te brengen.

 

Kalender:

“The Revival of Irish Whiskey”

-> Woensdag 21 oktober om 19h15

 

Whisky: Schotse Klassiekers: een rondleiding rond de voornaamste whisky regio’s.

-> Donderdag 12 november

 

“Gin & Tonic”

-> Donderdag 19 november om 19:15

 

Whisky: "Het vat": Sherry, Bourbon vaten, speciale "finishings", enz. In deze degustatie wordt een schijnwerper geplaatst op wat is verantwoordelijk voor drie kwart van de smaak van whisky.

-> Donderdag 26 november

 

Typ "Laugh & Learn" in onze searchbox om de packs terug te vinden in onze webshop.

 

Blijf voorzichtig en veilig.

 

 

IBAN: BE27 4662 2453 2173
BIC: KREDBEBB

Mig's World Wines

Mig's World Wines
Charleroisesteenweg, 43
1060 Brussel

N° d'entreprise : BE 0461.827.589

Open van maandag tot zaterdag

van 11u00 tot 19u00

Telefoon: +32 (0) 2 534 77 03
Email : mig@migsworldwines.be


Facebook Mig's World Wines

De degustatie op zaterdag

No Saturday tastings for the moment. Sorry. - 22 August 2020

wine
map
*
free
shipping