Mig's World Wines
online verkoop !
artikel(en) : 0
totaal : 0.00 €

nieuws

Kelderrestjes 14/01/2021

Start 2021@Mig's uitstekend: lagere prijzen op een selectie van kelderrestjes! Let op: het aantal kelderrestjes is beperkt. Bekijk deze geweldige aanbiedingen: 

 • Stark Condé Pinot Noir 2016, Elgin, Zuid-Afrika, was 11,80€, nu 8,90€. 

  Sappige bramen en zachte kruiden. 
 • Caelum Malbec 2017, Mendoza, Argentinië, was 9,60€,… Meer

BESTE WENSEN VOOR (EEN BETER) 2021!!! 30/12/2020

Ik zou graag iedereen bedanken, mijn team, mijn leveranciers and mijn klanten, om Mig’s geholpen te helpen te hebben dit moeilijk jaar te overleven.

Mijn gedachten gaan naar diegenen die op één of ander manier geleden hebben onder de pandemie.

Een bijzondere gedachte voor de horeca. 2021 moet vooral voor jullie een… Meer

Zalig kerstfeest van Mig’s 23/12/2020

Ter informatie, Mig’s zalmorgen, 24 december, sluiten om 18u. En op kerstdag zijn we vanzelfsprekend ook gesloten.

Het Mig’s team wenst je fijne feesten. Blijf veilig en zorg voor elkaar.

Cheers!

Meer

Veilig kerstfeest @Mig's 09/12/2020

Als er één tip is die we u kunnen geven voor uw kerstinkopen @Mig's, dan is het deze: wees er vroeg bij. Kom VROEG tijdens de dag en VROEG  in de week. En wacht niet tot de laatste dagen voor Kerstmis. Zo vermijdt u de drukte en winkelt u veilig. 

Denk… Meer

Ruffus ! 18/11/2020

Jullie favoriete Belgische bubbles, de Ruffus van Domaine des Agaises, is net binnen. De Brut Blanc de Blancs en de « Brut Sauvage ». 

We hebben (voor één keer) genoeg voorraad. Het is niet nodig om te reserveren, u kunt eenvoudig via de website bestellen of gewoon langskomen in de… Meer

Belgische Kelderresten 14/11/2020

Mig's maakt plaats in de winkel voor nieuwe wijnen en sterke dranken, voor geschenkdozen voor Kerstmis, etc. En dus hebben we enkele van onze lichte Belgische wijnen afgeprijst. Hier zijn ze, let op, zoals gewoonlijk zijn de hoeveelheden beperkt !

De Kluizen
Wit : 	Kerner 		 	was 11,30 nu aan 8,00…                                      Meer          

MIG'S IS OPEN ! + SOLID'HORECA 04/11/2020

We zullen de voorzorgsmaatregelen respecteren. De betaling per kaart zal geprivilegieerd worden en online of postwissels worden aangemoedigd. Het zal ons helpen om ze op voorhand voor te bereiden en u snel van dienst te zijn (thuisbezorging blijft een optie). We zullen in de winkel zijn om u aan te… Meer

Mig's blijft open! 30/10/2020

Hamsteren is niet noodzakelijk, Mig's blijft open. Desondanks, kunt u altijd online uw bestelling plaatsen om het gemakkelijker te maken. Leveringen aan huis zijn altijd mogelijk.

Hou u goed!

Meer

SOLID'HORECA 29/10/2020

Beste klanten,

In deze moeilijke tijden verdienen bars and restaurants onze steun. Velen onder hen hebben heerlijke menu’s online en leveren aan huis. (En moest u hun gerechten willen combineren met wijn, bier of waarom niet, sterke dranken, u weet ons te vinden !!)

Laugh & Learn @home! 20/10/2020

De degustaties in de winkel zijn begrijpelijk niet mogelijk op dit moment, maar dat wilt niet zeggen dat alles verloren is! Patrick heeft zojuist nieuwe data gepost op onze webpagina voor online degustaties (met Zoom). Vind ze terug via deze link en schijf u in voor wat thuis plezier.

http://www.migsworldwines.be/nl

Keep… Meer

SAFE @ MIG’S 09/10/2020

Beste klanten, 

Zoals steeds willen we dat u veilig bent bij Mig's. Het Mig's-team en u, onze klanten, zullen onze maskers goed dragen, onze handen wassen, de sociale afstand bewaren en de pijlen volgen voor een vlotte doorstroming in de winkel. 

Voor degenen die een snellere stop willen maken @Mig's kunt u… Meer

Chique!! 02/10/2020

Bij Mig's zijn we nooit bang geweest om een spreidstand te maken tussen betaalbare wijnen en uitzonderlijke wijnen. Deze week bieden we 3 wijnen aan van de tweede categorie... 

 • Bollinger PN VZ15 (89.00€):  

Schitterende vintage brut champagne 2015 met 100% Pinot Noir, voornamelijk afkomstig van de wijngaard… Meer

Nieuwe wijnen @ Mig's 25/09/2020

Covid 19 weerhoudt het Mig's-team er niet van nieuwe wijnen te ontdekken. Onder andere:

 • Daviddi 'Cainozza': een lichte en elegante Chianti Colli Senesi
 • Meer biologische kwaliteitswijnen:
   
  • Theopetra Estate uit Griekenland: een mix van Malagouzia en Assyrtiko met grote mineraliteit en goed geïntegreerde eik.
  • Meer

Laugh & Learnavonden zijn er weer... online! 05/09/2020

Vanaf nu bieden wij u onze populaire Laugh & Learnavonden live online aan. Omdat we nog steeds geen “live” degustaties mogen geven, hebben we een manier gevonden om deze proeverijen bij u thuis te organiseren.

Om te beginnen bieden wij u gedistilleerde drankenproeverijen aan. Om praktische redenen zijn deze sessies voorlopig enkel… Meer

Nieuwe sterkedrank + Laugh & Learn 31/08/2020

Nieuwe sterkedrank:

De wereld van de whisky's bij Mig's verwelkomt whisky's uit Italië en Denemarken.

De Puni distilleerderij bevindt zich in Noord-Italië, omgeven door de Alpen, en ontleent zijn naam aan de rivier die in de buurt stroomt van de plaats waar hij in 2010 werd opgericht. We selecteerden twee malts uit hun… Meer